İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi

Sevgili Öğrenciler,

İstanbul Esenyurt Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi 2014 yılında eğitim ve öğretim faaliyetine başlamıştır. Fakültemizin temel amaçlarından birisi, ülkemizin sanayi ve hizmet sektöründe çalışma olanağı bulacak, sorumluluk duygusu ve etik değerlere sahip, donanımlı, bilgili, hevesli, araştırıcı, sorgulayıcı ve çağdaş eğitim almış, bilgisayar ve bilgi teknolojileriyle donanmış, çalıştığı iş yerinde farklılık yaratabilen, yönetici adaylarını yetiştirmektir.

İçinde bulunduğumuz küreselleşme ve bilgi çağında, gerek firmalar ve gerekse çalışanlar ve yöneticiler açısından günümüz dünyasında rekabet edebilmek için yenilik, esneklik, kalite ve hız önemli hale gelmiştir. Özenle oluşturulan yüksek bilgi ve deneyime sahip seçkin ve profesyonel akademik kadromuz sizlere bu nitelikleri kazandırma anlayışı içinde en üst düzeyde eğitim ve öğretim hizmeti sunacak olmanın haklı gurur ve heyecanını yaşamaktadır.

Fakültemiz, eğitimin gerektirdiği bilişim, kütüphane ve vb. her türlü hizmet altyapısıyla donatılmıştır. Fakültemiz, İşletme(Türkçe - İngilizce), Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler(Türkçe – İngilizce), Uluslararası Ticaret ve Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümleri’yle etkili ve çağdaş bir eğitim verecek şekilde sizleri beklemektedir. Sağlık ve esenlik dileklerimle.

Prof.Dr.Sait YILMAZ
İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı