Recently added item(s)
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Uzaktan Eğitim Ara Sınav Takvimi
   17/04/2020

Değerli Öğrenciler,

Ara sınavlar uzaktan eğitim sistemi üzerinden ilan edilen tarihlerde online olarak yapılacak olup sınavın başarı notuna katkısı %20 etkili olacaktır. Öğrenciler sınavların yapılacağı hafta, sınav sistemi kapanana (Sınav sistemi ilan edilen takvimin son günü saat 18:00 ‘de kapanacaktır) kadar istenilen gün ve saatte sınavlara girebilecektir.

Sınav takvimi 4 fakülte/yüksekokul ve meslek yüksekokulu birlikte olabilecek şekilde hazırlanmıştır.

Uzaktan Eğitim Ara Sınav Takvimi

13 - 17 Nisan Ortak Dersler (Türk Dili,Yabancı dil2) ,Hazırlık okulu

24 - 30 Nisan    İYBF, SHMYO, BESYO, UBYO

4 - 8 Mayıs  MYO, MMF, SBF, SSBF

*Sisteme giriş için; Anasayfa –Derslerim – Görüntüle - Arasınav Linki Aktivite alanından sınavınızı başlatabilirsiniz. Sistem kullanım kılavuzuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
*Ara sınavlar uzaktan eğitim sistemi üzerinden işlenen konuları içermeyecektir.
*Sınavlar TEST yada AÇIK UÇLU olarak yapılacaktır.
*Her dersin sınavı için öğrencilere 1 defa sınav hakkı verilecektir.
*Sınava yalnızca bir kez giriş hakkı vardır.
*Sınav esnasında herhangi bir sebeple sınavdan çıkılma durumunda, tekrar geri dönülemeyecektir.
*Sınav esnasında sistemsel problem yaşayan öğrencilerin yaşadıkları sorunu dilekçe ile ilgili dersin ekran görüntüsü alarak esuzem@esenyurt.edu.tr adresine mail yoluyla bildiren öğrencilerin durumları üniversitenin ilgili kurulları tarafından değerlendirilecektir.
*İnternet bağlantısı olmayan ya da salgın hastalık nedeniyle sınavlarına giremeyecek öğrenciler bağlı oldukları bölüm başkanlıklarına durumlarını e-mail ile bildirmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ :  Sınava laptop veya masaüstü bilgisayardan girmeniz önerilir…

Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.