Meslek Yüksekokulumuz Dış Ticaret Bölümü ile Air Clinic A.Ş. Arasında Üniversite – Sanayi İşbirliği Protokolü İmzalandı

Meslek Yüksekokulumuz Dış Ticaret Bölümü ile Air Clinic A.Ş. Arasında Üniversite – Sanayi İşbirliği Protokolü İmzalandı.

17 Ocak Aralık Salı günü Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Üniversitemiz adına protokolü Rektör V. Prof. Dr. Hayrettin AKKAYA; Air Clinic A.Ş. adına İnsan Kaynakları Müdürü Pınar KORKMAZ imzaladı.

Air Clinic A.Ş. İstanbul Yeni Havalimanı (İGA), Sabiha Gökçen Havalimanı başta olmak üzere Ankara-Esenboğa, İzmir- Adnan Menderes, Antalya, Adana, Bodrum ve Dalaman Havalimanları’ nda hizmet vermektedir. Protokol bağlamında, İESU Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümünden başarılı öğrencilerimiz iş piyasasına adım atabilmek, sektörel bilgi ve tecrübe kazanabilmek, yabancı dillerini geliştirebilmek almış oldukları teorik bilgiyi pratiğe dönüştürebilmek adına kurumda çalışma fırsatı yakalayabilecektir. Ayrıca imzalanan protokol çerçevesinde öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla firma bünyesinde görev yapan yöneticiler, tarafından konferans ve seminerler düzenlenerek öğrencilerin sektörü yakından takip etmeleri sağlanacaktır.

Protokole ilişkin açıklamada bulunan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Tufan ÖZTÜRK ve Kariyer Geliştirme Ofisi Koordinatörümüz & Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mesut ÖZTIRAK öğrencilerimizin iş dünyasına hazırlanması ve sektörlerin beklentilerine cevap verebilecek donanımda yetişmeleri adına kurum ve kuruluşlarla olan işbirliklerinin devam ettiğini ifade ederek, bu kapsamda da farklı işletmelerde olan işbirliklerinin de verimli bir şekilde sürdürüleceğini vurgulamışlardır.