03/09/2021

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Ek Sınav Sonuçları

Anasayfa > duyuru >Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Ek Sınav Sonuçları

23 Ağustos- 2 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınav Sonuçları aşağıdaki listelerde açıklanmaktadır.

Asıl adayların Kayıt Tarih ve Yeri: 6-10 Eylül 2021/ İstanbul Esenyurt Üniversitesi

*T.C. Esenyurt ve Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle imzalanan eğitim işbirliği protokol gereğince Esenyurt ve Beylikdüzü İlçelerindeki liselerden mezun olan öğrencilere %50 bursa ek %5 ek indirim sağlanacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar:

1- TYT Sonuç Belgesi- Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP)
2- 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay)
3- Lise Diploması (Aslı)
4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
5- Sağlık Kurulu Raporu (Aslı)

6- Askerlik çağına gelmiş erkek öğrenciler için askerlik durum belgesi (E-Devlet üzerinden veya Askerlik Şubesinden alınabilir),

7- Adli sicil kaydı çıktısı (E-Devlet üzerinden veya Adliyeden alınabilir),

8- İkametgah çıktısı (E-Devlet üzerinden, Kaymakamlıktan veya Muhtarlıktan alınabilir).