10/06/2021

Klinik Psikoloji Bilim Sınavı Hk.

Anasayfa > duyuru >Klinik Psikoloji Bilim Sınavı Hk.

Klinik Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programının kabulü için 09 Haziran 2021 Çarşamba günü uzaktan/online bilim sınavı düzenlenecektir. Sınavla ilgili sınav başlangıç saati, süresi, soru sayısı, gerekli olan uzaktan bağlantı bilgileri gibi ayrıntılar ön kayıtlar bittikten sonra 08 Haziran 2021 Salı günü  ön kayıtta belirttiğiniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Adayların değerlendirmesinde alan şartlarını sağlayıp sağlamadıklarının kontrol edileceğini, lisans genel not ortalamasını ön kayıtta yanlış beyan eden öğrencilerin kayıt haklarını kaybedeceklerini, bu nedenle resmi mezuniyet notunuzu ilgili resmi evraktaki ile bire bir aynı şekilde beyan etmeniz gerektiğini önemle vurgularız. Değerlendirmede %50 Lisans Mezuniyet Notu (100 üzerinden)+%50 Bilim Sınavı Notu (100 üzerinden) şeklinde hesaplanarak başarı sıralaması yapılacaktır.

Program kabul şartları gereği psikoloji, pdr, tıp fakültesi lisans mezunları dışındaki başvurular  değerlendirmeye alınmayacaktır.