02/04/2021

Anasayfa > duyuru >Öğr. Üyesi Dışındaki Öğr. Elemanı Kadr. Personel Alım İlanın Ön Değerlendirmesi Hk.

15/03/2021 tarih ve 31424 sayılı Resmi Gazete ile 17/03/2021 tarih ve 31426 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Üniversitemize ait Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Personel Alım İlanı’nın Ön Değerlendirme sonuçları aşağıda belirtildiği üzeredir.

Ayrıca söz konusu personel alım ilanımızda mevcut olan Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı (İngilizce) Programı’nda açık bulunan Öğretim Görevlisi kadrosuna aday başvurusu olmadığı için ‘Öğretim Görevlisi Ön Değerlendirme Tablosu’ mevcut değildir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.