25/02/2021

Öğretim Görevlisi Alım İlanı

Anasayfa > duyuru >Öğretim Görevlisi Alım İlanı

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Öğretim Üyesi dışındaki kadrolara personel alım ilanı;

Üniversitemizin aşağıdaki tabloda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına yapılacak atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına ilişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddelerine göre öğretim görevlileri ve araştırma görevlileri alınacaktır. Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı resmi Gazete’ de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamındaki şartları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir. Öğretim Elemanı kadrosuna başvuracak adayların. Başvuracak adayların başvurularını dilekçe ekinde nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 adet fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim belgesi, Lisans not ortalamasını gösterir belge (Transkript), ALES ve Yabancı Dil belgelerinin fotokopileri ile birlikte ilanın Resmi Gazete’ de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde şahsen veya posta ile ilgili Fakülte ve Yüksekokullara iletilecektir.

Bölüm

Unvan

Adet

Özel Şartlar

ALES

Bilgisayar Programcılığı

1

Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği lisans bölümünden mezun olmak ve Bilgisayar Mühendisliği alanında tezli yüksek lisansını tamamlamış olmak.

İş Sağlığı ve Güvenliği

1

Mühendislik Fakültelerinin birinden lisans derecesine sahip olmak, İş Sağlığı ve Güveliği alanında tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak, İş güvenliği uzmanlığı yetkisine sahip olmak. İş Sağlığı ve Güvenliği alanında ders verme tecrübesine sahip olmak.

Lojistik

1

Lojistik Yönetimi, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Lojistik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret veya İşletme bölümlerinin birinden lisans mezun olmak ve bu bölümlerin birinden tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

1

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Havacılık Yönetimi, Uçak Mühendisliği, Uçak Elektrik-Elektroniği veya Hava Trafik Kontrol Bölümlerinin birinden lisans mezuniyetine sahip olmak. Tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak. Havacılık sektöründe çalışma tecrübesine sahip olmak.

İlk ve Acil Yardım

1

Hemşirelik bölümü lisans mezunu olmak, aynı alanda doktora yapıyor olmak.

Sosyal Hizmetler

1

Sosyal Hizmet bölümü lisans mezunu olmak. Sosyal Hizmet alanıyla ilgili bir bölümde tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

1

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü lisans mezunu olup, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon anabilim dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Alanındaki puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak

*ALES: Doktora veya tıpta uzmanlık eğitimini tamamlamış olanlar ile Yükseköğretim Kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlar ALES’ ten muaf olup, muafiyetten yararlanmayı talep edenlerin bu durumlarını dilekçe ile belgelendirmeleri gerekmektedir.

*YABANCI DİL SINAV PUANI: Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından (YÖKDİL-YDS-KPDS-ÜDS) veya ÖSYM’ce eşdeğerliliği kabul edilen Uluslararası Yabancı Dil Sınavından (TOEFL-FCE-CPE-CAE) puan muadili bir puan almış olmak.

Duyuru Başlama Tarihi

Son Başvuru Tarihi

Ön değerlendirme Sonuç Tarihi

Yazılı Sınav Giriş Tarihi

Sınav Giriş Yeri / Saati

Sonuç Açıklama “Nihai Değerlendirme” Tarihi

İlanın Resmi Gazete Yayımlandığı Tarih

(03 Eylül 2019)

İlanın Resmi gazete’ de yayımlandığı tarihi izleyen 15. gün mesai bitimi.

(17 Eylül 2019)

19 Eylül 2019