25/02/2021

Anasayfa > duyuru >Öğretim Üyesi (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) Olarak Personel Alım ilanı

Öğretim Üyesi (profesör, doçent, doktoröğretim üyesi) olarak personel alım ilanı;

Üniversitemizin aşağıda belirtilen yüksekokulve bölümlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindebelirtilen genel şartları taşıyan, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile ÖğretimÜyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği uyarınca devamlı statüye göreöğretim üyesi alınacaktır.

1 - Profesör kadrosuna müracaatedeceklerin; dilekçeleri ekinde özgeçmişini, kimlik fotokopisi,2 resim, noterdentasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarıkapsayan 6 takım dosya ile Rektörlüğe,

2 - Doçentlik kadrosuna müracaatedeceklerin; dilekçeleri ekinde özgeçmişini, kimlik fotokopisi, 2 resim, noterdentasdikli doçentlik belgesini, yayın listesini, bilimsel çalışma ve yayınlarıkapsayan 4 takım dosya ile Rektörlüğe,

3 - Doktor Öğretim Üyesi kadrosunamüracaat edeceklerin; özgeçmişleri, kimlik fotokopisi,  resim, doktora veya uzmanlık belgesinin notertasdikli sureti ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ileilgili Fakülte Dekanlığı / Yüksekokul Müdürlüğü yapmaları gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomalarınÜniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Müracaatlar son başvurutarihine kadar şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Konu hakkındagerekli bilgilere www.esenyurt.edu.tr web adresinden ulaşılabilir.

Akademik Birim

Bölüm

Kadro Sayısı

Kadro Unvanı

İlan Şartları

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

İnşaat Mühendisliği

Profesör

Doktorasını veya Doçentliğini İnşaat Mühendisliği Ulaştırma Anabilim Dalında yapmış olmak

Doktor Öğretim Üyesi

Lisansını İnşaat Mühendisliği, Doktorasını Ulaştırma Anabilim dalından almış olmak.

Profesör

Doktorasını veya Doçentliğini İnşaat Mühendisliği Geoteknik (Zemin Mekaniği)  Anabilim Dalında yapmış olmak.

Doktor Öğretim Üyesi

Lisansını İnşaat Mühendisliği, Doktorasını Geoteknik (Zemin Mekaniği)   Anabilim dalından almış olmak.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Profesör

Yüksek Lisansını, Doçentliğini veya Doktorasını Elektronik Mühendisliği alanında yapmış olmak. Sayısal Elektronik devreler ile Sinyal İşleme alanlarında çalışmalar yapmış olmak. Yabancı dilde eğitim-öğretim yaptırabilme şartını (YÖKDİL ve dengi asgari 80 puan)sağlıyor olmak.

Bilgisayar Mühendisliği

Profesör

Doçentliğini veya Doktorasını Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri veya Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinin birinde yapmış ve Bilgisayar Bilimleri alanında çalışmalar yapmış olmak.

Doçent

Doçentliğini veya Doktorasını  Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri veya Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinin birinde yapmış ve Bilgisayar Bilimleri alanında çalışmalar  yapmış olmak.

Doktor Öğretim Üyesi

Lisansını ve Doktorasını  Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri veya Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinin birinde yapmış ve Bilgisayar Bilimleri alanında çalışmalar  yapmış olmak.

Profesör

Doçentliğini veya Doktorasını  Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği  bölümlerinin birinde yapmış ve Bilgisayar Yazılımı alanında çalışmalar  yapmış olmak.

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Doktor Öğretim Üyesi

Lisansını ve Doktorasını  Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği bölümlerinin birinde yapmış ve Bilgisayar Yazılımı alanında çalışmalar  yapmış olmak.

Profesör

Doçentliğini veya Doktorasını  Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği  bölümlerinin birinde yapmış ve Bilgisayar Donanımı alanında çalışmalar  yapmış olmak.

Doçent

Doçentliğini veya Doktorasını Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği  bölümlerinin birinde yapmış ve Bilgisayar Donanımı alanında çalışmalar  yapmış olmak.

Doktor Öğretim Üyesi

Lisansını ve Doktorasını  Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği  bölümlerinin birinde yapmış ve Bilgisayar Donanımı alanında çalışmalar  yapmış olmak.

Endüstri Mühendisliği

Profesör

Doktorasını veya Doçentliğini Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği bölümlerinin birinde yapmış ve Yöneylem Araştırması alanında çalışmalar  yapmış olmak.

Doçent

Doktorasını veya Doçentliğini Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği bölümlerinin birinde yapmış ve Yöneylem Araştırması alanında çalışmalar yapmış olmak.

Doktor Öğretim Üyesi

Lisansını ve Doktorasını Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği bölümlerinin birinde yapmış ve Yöneylem Araştırması alanında çalışmalar  yapmış olmak.

İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi

İşletme (Türkçe)

Profesör

İktisat lisans mezunu olmak ve doktorasını bankacılık alanında yapmış olmak.

İşletme (Türkçe)

Doçent

İşletme lisans mezunu olmak ve finans alanında yüksek lisans veya doktorasını yapmış olmak.

Duyuru Başlama Tarihi

Son Başvuru Tarihi

İlanın Resmi Gazete Yayımlandığı Tarih

(     22.05.2019    )

İlanın Resmi gazete’ de yayımlandığı tarihi izleyen 15. gün mesai bitimi.

(     10.06.2019    )