Erasmus Days

Anasayfa > etkinlik >Erasmus Days

“Erasmus” programına farkındalık oluşturmak amacıyla İstanbul Esenyurt Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Erasmus kulübünün organize ettiği “ErasmusDays” etkinliği 26 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Esenyurt Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Etkinlik Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörü Öğr. Gör. Meltem Özel’in açılış konuşmaları ile başladı. İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Merve Sevinç Sakar’ın AGH (Avrupa Gönüllülük Hizmeti) anlatımının ardından Erasmus programından daha önce faydalanmış öğrencilerin tecrübe paylaşımları ile devam etti. Üniversitemize Erasmus programı kapsamında gelen öğrenciler, kendi ülkelerini anlattılar ve  Erasmus serüvenlerini paylaştılar. Tecrübe paylaşımı yapan öğrencilere Erasmus serüvenlerinin hiç bitmemesi adına Erasmus çantaları ve teşekkür sertifikaları Üniversitemiz Öğretim Üyeleri tarafından takdim edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından “Instagram” temalı Erasmus fotoğraflarından oluşan sergi gezildi.

Dosyalar
Görseller