İstanbul Esenyurt Üniversitesi Aşçılık Programı Öğrencileri Ödüle Doymuyor

Anasayfa >Haberler >İstanbul Esenyurt Üniversitesi Aşçılık Programı Öğrencileri Ödüle Doymuyor
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Derneğinin (AGEB) "Yaşasın Anadolu" temasıyla organize ettiği "3. Gelenekten Geleceğe" yarışmasından madalyalarla döndüler.
 
15-18 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen yarışmada Türk mutfağının öne çıkarıldığı "3. Gelenekten Geleceğe" yemek yarışmasına katılan Üniversitemiz, toplamda 21 farklı üniversite ekibinin yarıştığı Üniversiteler Arası Kapalı Kutu Yarışması kategorisinde 3 Bronz madalya, 18-25 yaş arası 29 genç yeteneğin yarıştığı Genç Milli Takım Seçmeleri kategorisinde ise 1 bronz madalya kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.