Uluslararası Ofis

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Uluslararası Ofis Erasmus öğrenci ve personel hareketliliği, değişim ve staj hareketliliği programlarını koordine eder. Üniversitenin ve öğrencilerin küreselleşme kültürünün gelişmesine yönelik dünyanın her yerindeki üniversiteler ile akademik işbirliği ve ikili anlaşmalar geliştirmekle sorumludur.

Öğrencilere Erasmus ve değişim programları hakkında bilgi amaçlı oryantasyonlar düzenlemek, yurdışına gidecek öğrencilere idari konular, yazışmalar ve uluslararası işlemlerde yardımcı olmak, Uluslararası Ofisin görevleri arasındadır. Aynı zamanda uluslararası öğrencilere İstanbul Esenyurt Üniversitesi ve kampüs yaşamı hakkında oryantasyonlar düzenleyerek bilgi vermekte ve yabancı öğrenciler ile akademik ve idari birimler arasındaki iletişimi koordine etmektedir.

Uluslararası Ofis, aynı zamanda uluslararası öğrencilere yönelik ülkemizin kültürü, tarihi ve dili ile ilgili konularda eğitimler düzenlemektedir.

Her türlü soru için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyiniz.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi ID Kodu: TR ISTANBU50
İstanbul Esenyurt Üniversitesi PIC Numarası: 939237033