Recently added item(s)
  • Ana Sayfa
  • Haberler
  • İstanbul Esenyurt Üniversitesi Aşçılık Programı Öğrencileri Ödüle Doymuyor
İstanbul Esenyurt Üniversitesi Aşçılık Programı Öğrencileri Ödüle Doymuyor
   03/02/2020

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Derneğinin (AGEB) "Yaşasın Anadolu" temasıyla organize ettiği "3. Gelenekten Geleceğe" yarışmasından madalyalarla döndüler.

15-18 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen yarışmada Türk mutfağının öne çıkarıldığı "3. Gelenekten Geleceğe" yemek yarışmasına katılan Üniversitemiz, toplamda 21 farklı üniversite ekibinin yarıştığı Üniversiteler Arası Kapalı Kutu Yarışması kategorisinde 3 Bronz madalya, 18-25 yaş arası 29 genç yeteneğin yarıştığı Genç Milli Takım Seçmeleri kategorisinde ise 1 bronz madalya kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

HABERLER