Değerli Mezunlarımız ve Öğrencilerimiz;
Pedagojik Formasyon Sertifika Programına gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Başvurular sadece İstanbul Esenyurt Üniversitesi 3. dönem ve üzeri lisans öğrencileri ve ilgili fakültelerimizden mezun olan öğrencilerimizden alınmaktadır. Oluşan yoğun talep doğrultusunda başvurular 22 mart Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır. Süreç takvimi aşağıda belirtilen şekilde yürütülecektir. Bilgilerinize sunar teşekkür ederiz.
PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU VE KAYIT SÜRECİ |
|
BAŞVURU |
20 – 22 MART 2023 |
BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE KABUL EDİLENLERİN İLANI |
23 MART 2023 PERŞEMBE |
ÖDEMELERİN YAPILMASI VE KESİN KAYIT |
24 MART 2023 CUMA |
Kayıt için Gerekli Belgeler
- Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi
- Onaylı Lisans Mezuniyet Belgesi ( e devlet üzerinden alınan mezun belgesi doğrulama kodu ile sorgulama yapılabildiği için kabul edilmelidir) ya da Diploma (Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).
- Onaylı Lisans Not Durum (Transkript) Belgesi veya e devlet üzerinden alınan Transkript belgesi
- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)
- İki Adet Vesikalık Fotoğraf
- Öğrenim ücretinin kurumca belirlenen ilk taksitinin, ilgili kurumun tayin edeceği banka hesabına yatırıldığına dair banka dekontu.
- Kurumca istenebilecek diğer belgeler.
Pedagojik Formasyon eğitim ücreti KDV dahil 5.410,80 TL'dir.