Recently added item(s)
Uzaktan Eğitim Güncel Ders Programı ve Sıkça Sorulan Sorular
   07/04/2020

Değerli Öğrenciler,

1) Uzaktan eğitim sistemi üzerinden online yapılan derslere katılım zorunluluğu yoktur bu nedenle derse devamsızlık gibi bir durum söz konusu değildir. Arşiv videolarından daha sonra izleyebilirsiniz.
Beklentimiz imkanı olan öğrencilerimizin online katılımıyla derslerin daha aktif ve verimli olmasıdır.
2) Ders programlarınızda olmayan dersler uzaktan eğitimle verilmeyecek olup yaz programında verilmesi planlanmıştır. Detaylı bilgi için danışmanlarınızla iletişime geçiniz.
3) Derslerde ilerleme durumu hemen güncellenmeyebilir bazen bir iki gün sürebilmektedir.
4) Sınavlarla ilgili duyuru yapılacaktır.
5) Sistem içinde mesajlaşma ile destek sağlanamamaktadır. Lütfen yaşanılan aksaklıkları kısaca özetleyerek Ad Soyad Öğrenci No bilgilerinizle esuzem@esenyurt.edu.tr adresine maille iletmenizi rica ederiz. Uzaktan eğitim sitemi üzerinden mail atılamamaktadır.
6) Cep telefonu veya tabletten katılmak için,
Perculus uygulamasını sadece canlı derslere katılırken kullanabilirsiniz. Kullanıcı adı şifre sormayacaktır. Arşiv videoları android cihazlar için ücretsiz puffin web browser kurarak ve sisteme bu web browserdan erişim sağlayarak takip edebilirsiniz.
Apple cihazlarından arşiv videolarını izlenilmesi bazen mümkün olmamaktadır, bilgisayardan takip etmenizi öneriyoruz.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı uzaktan eğitim ders programınızı görmek İçin kayıtlı olduğunuz Fakülte/Yüksekokul linkine tıklayınız.