I.Yarıyıl |
|
|
|
|
|
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2075G1001 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075G1002 |
Türk Dili I |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075G1005 |
Yabancı Dil I |
2 |
0 |
2 |
2 |
1116G1010 |
Mutfak Ekipmanları |
2 |
0 |
2 |
5 |
11G1004 |
İş Etiği |
2 |
0 |
2 |
3 |
1116G1007 |
Beslenmenin Temel İlkeleri |
2 |
0 |
2 |
5 |
1116G1008 |
Gıda Hijyeni |
2 |
0 |
2 |
6 |
1116G1009 |
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri I |
1 |
2 |
2 |
5 |
TOPLAM |
|
15 |
2 |
16 |
30 |
II.Yarıyıl |
|
|
|
|
|
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2075B1001 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075B1002 |
Türk Dili II |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075B1010 |
Girişimcilik ve Kariyer Planlama |
2 |
0 |
2 |
4 |
2075B1006 |
Yabancı Dil II |
2 |
0 |
2 |
2 |
1116B1011 |
Yiyecek Hazırlama ve Pişirme Teknikleri II |
1 |
2 |
2 |
5 |
1116B1008 |
Toplu Yemek ve Organizasyon Planlama |
2 |
0 |
2 |
3 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
MYO Ortak Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
TOPLAM |
|
17 |
2 |
18 |
30 |
III.Yarıyıl |
|
|
|
|
|
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
1116G2016 |
Dünya Mutfakları |
2 |
2 |
3 |
6 |
1116G2017 |
Pasta ve Tatlı Üretim Teknikleri |
1 |
2 |
2 |
6 |
1116G2004 |
Servis Tekniği ve Uygulaması |
2 |
2 |
3 |
6 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
MYO Ortak Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
TOPLAM |
|
11 |
6 |
14 |
30 |
IV.Yarıyıl |
|
|
|
|
|
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
1116B2016 |
Mesleki Proje |
2 |
0 |
2 |
4 |
1116B2002 |
İçecek Bilimi ve Önoloji |
2 |
0 |
2 |
3 |
1116B2003 |
Osmanlı Mutfağı |
1 |
2 |
2 |
3 |
1116B2004 |
Gıda Saklama Teknikleri |
2 |
0 |
2 |
3 |
1116B2005 |
Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri |
3 |
0 |
3 |
5 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
MYO Ortak Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
TOPLAM |
|
16 |
2 |
17 |
30 |
Bu içerik 16/09/2024 tarihinde güncellenmiştir.
İstanbul Esenyurt Üniversitesi'ni yakından takip etmek, yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olmak için abone olun.