Gıda Teknolojisi - Ders Planı

I.Yarıyıl

 

 

 

 

 

Kodu

Dersin Adı

T

U

K

AKTS

2075G1001

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

2

0

2

2

2075G1002

Türk Dili I

2

0

2

2

2075G1005

Yabancı Dil I

2

0

2

2

 

Genel Mikrobiyoloji

1

2

2

5

 

Genel Kimya

2

0

2

5

 

Laboratuvar Teknikleri

1

2

2

5

 

Gıda İşleme İlkeleri I

1

2

2

4

 

Gıda Hijyeni ve Sanitasyon

2

0

2

5

 

 

 

 

 

 

TOPLAM

 

13

6

16

30

 

II.Yarıyıl

 

 

 

 

 

Kodu

Dersin Adı

T

U

K

AKTS

2075B1001

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II

2

0

2

2

2075B1002

Türk Dili II

2

0

2

2

2075B1010

Girişimcilik ve Kariyer Planlama

2

0

2

4

2075B1006

Yabancı Dil II

2

0

2

2

 

Beslenme İlkeleri

2

0

2

4

 

Gıda İşleme İlkeleri II

1

2

2

4

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

MYO Ortak Seçmeli

2

0

2

4

TOPLAM

 

17

2

18

30

 

III.Yarıyıl

 

 

 

 

 

Kodu

Dersin Adı

T

U

K

AKTS

 

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

1

2

2

4

 

Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi

1

2

2

4

 

Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojisi

1

2

2

4

 

Tahıl Teknolojisi

2

0

2

3

 

Gıda Katkı Maddeleri

2

0

2

3

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

MYO Ortak Seçmeli

2

0

2

4

TOPLAM

 

13

6

16

30

 

IV.Yarıyıl

 

 

 

 

 

Kodu

Dersin Adı

T

U

K

AKTS

 

Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı

2

0

2

4

 

Gıda Muhafaza Yöntemleri

2

2

3

5

 

Gıda Analizleri

1

2

2

5

 

Gıda Endüstrisi Makine ve Ekipmanları

2

0

2

4

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

Program Seçmeli

2

0

2

4

 

MYO Ortak Seçmeli

2

0

2

4

 

 

 

 

 

 

TOPLAM

 

13

4

15

30

Bu içerik 16/09/2024 tarihinde güncellenmiştir.

HABERDAR OLUN

İstanbul Esenyurt Üniversitesi'ni yakından takip etmek, yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olmak için abone olun.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi BİZE ULAŞIN