I.Yarıyıl |
|
|
|
|
|
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2075G1001 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075G1002 |
Türk Dili I |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075G1005 |
Yabancı Dil I |
2 |
0 |
2 |
2 |
|
Genel Mikrobiyoloji |
1 |
2 |
2 |
5 |
|
Genel Kimya |
2 |
0 |
2 |
5 |
|
Laboratuvar Teknikleri |
1 |
2 |
2 |
5 |
|
Gıda İşleme İlkeleri I |
1 |
2 |
2 |
4 |
|
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon |
2 |
0 |
2 |
5 |
|
|
|
|
|
|
TOPLAM |
|
13 |
6 |
16 |
30 |
II.Yarıyıl |
|
|
|
|
|
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2075B1001 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075B1002 |
Türk Dili II |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075B1010 |
Girişimcilik ve Kariyer Planlama |
2 |
0 |
2 |
4 |
2075B1006 |
Yabancı Dil II |
2 |
0 |
2 |
2 |
|
Beslenme İlkeleri |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Gıda İşleme İlkeleri II |
1 |
2 |
2 |
4 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
MYO Ortak Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
TOPLAM |
|
17 |
2 |
18 |
30 |
III.Yarıyıl |
|
|
|
|
|
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
|
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi |
1 |
2 |
2 |
4 |
|
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi |
1 |
2 |
2 |
4 |
|
Meyve ve Sebze Ürünleri Üretim Teknolojisi |
1 |
2 |
2 |
4 |
|
Tahıl Teknolojisi |
2 |
0 |
2 |
3 |
|
Gıda Katkı Maddeleri |
2 |
0 |
2 |
3 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
MYO Ortak Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
TOPLAM |
|
13 |
6 |
16 |
30 |
IV.Yarıyıl |
|
|
|
|
|
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
|
Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Gıda Muhafaza Yöntemleri |
2 |
2 |
3 |
5 |
|
Gıda Analizleri |
1 |
2 |
2 |
5 |
|
Gıda Endüstrisi Makine ve Ekipmanları |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Program Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
MYO Ortak Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
|
|
|
|
|
TOPLAM |
|
13 |
4 |
15 |
30 |
Bu içerik 16/09/2024 tarihinde güncellenmiştir.
İstanbul Esenyurt Üniversitesi'ni yakından takip etmek, yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olmak için abone olun.