I.Yarıyıl |
|||||
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2075G1002 |
Türk Dili I |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075G1003 |
Yabancı Dil I |
2 |
0 |
2 |
2 |
2413G1001 |
Gastronomiye Giriş |
2 |
0 |
2 |
4 |
2413G1002 |
Temel Sanat Eğitimi I |
2 |
2 |
3 |
7 |
2413G1003 |
Temel Gıda Bilgisi |
3 |
0 |
3 |
6 |
2413G1004 |
Gıda Hijyeni ve Güvenliği |
3 |
0 |
3 |
6 |
2413G1005 |
İşletme Bilimine Giriş |
2 |
0 |
2 |
3 |
TOPLAM |
|
16 |
2 |
17 |
30 |
|
|
|
|
|
|
II.Yarıyıl |
|||||
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2075B1002 |
Türk Dili II |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075B1003 |
Yabancı Dil II |
2 |
0 |
2 |
2 |
2075B1004 |
Girişimcilik ve Kariyer Planlama |
2 |
0 |
2 |
4 |
2413B1002 |
Temel Sanat Eğitimi II |
2 |
2 |
3 |
7 |
2413B1003 |
Beslenmenin Temel İlkeleri |
3 |
0 |
3 |
6 |
2413B1004 |
Temel Mutfak Bilgileri |
3 |
0 |
3 |
5 |
2413B1005 |
Mutfak Matematiği |
2 |
0 |
2 |
4 |
TOPLAM |
|
16 |
2 |
17 |
30 |
|
|
|
|
|
|
III.Yarıyıl |
|||||
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2075G1001 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
2 |
0 |
2 |
2 |
2413G2004 |
Mesleki İngilizce I |
2 |
0 |
2 |
2 |
2413G2001 |
Mutfak Uygulamaları I |
2 |
4 |
4 |
7 |
2413G2002 |
Gıda Bilimi ve Teknolojisi I |
2 |
0 |
2 |
5 |
2413G2003 |
Yiyecek İçecek Yönetimi |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Bölüm Seçmeli 1 |
3 |
0 |
3 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli 1 |
3 |
0 |
3 |
5 |
TOPLAM |
|
16 |
4 |
18 |
30 |
|
|
|
|
|
|
IV.Yarıyıl |
|||||
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2075G1001 |
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II |
2 |
0 |
2 |
2 |
2413B2004 |
Mesleki İngilizce II |
2 |
0 |
2 |
2 |
2413B2001 |
Mutfak Uygulamaları II |
2 |
4 |
4 |
7 |
2413B2002 |
Gıda Bilimi ve Teknolojisi II |
1 |
2 |
2 |
5 |
2413B2003 |
Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Bölüm Seçmeli 2 |
3 |
0 |
3 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli 2 |
2 |
2 |
3 |
5 |
TOPLAM |
|
14 |
8 |
18 |
30 |
|
|
|
|
|
|
V.Yarıyıl |
|||||
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2413G3001 |
Türk Mutfağı I |
2 |
4 |
4 |
7 |
2413G3002 |
Servis ve Sunum Teknikleri |
1 |
2 |
2 |
5 |
2413G3003 |
Menü Planlama |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
YAZ STAJI 1 |
0 |
0 |
0 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli 3 |
3 |
0 |
3 |
5 |
|
Üniversite Seçmeli 1 |
3 |
0 |
3 |
4 |
TOPLAM |
|
11 |
6 |
14 |
30 |
|
|
|
|
|
|
VI.Yarıyıl |
|||||
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2413B3001 |
Türk Mutfağı II |
2 |
4 |
4 |
7 |
2413B3002 |
İçecek Teknolojisi |
2 |
0 |
2 |
5 |
2413B3003 |
Mekan Tasarımı |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
Bölüm Seçmeli 4 |
3 |
0 |
3 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli 4 |
2 |
2 |
3 |
5 |
|
Üniversite Seçmeli 2 |
3 |
0 |
3 |
4 |
TOPLAM |
|
14 |
6 |
17 |
30 |
|
|
|
|
|
|
VII.Yarıyıl |
|||||
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2413G4001 |
Dünya Mutfağı I |
2 |
4 |
4 |
7 |
2413G4002 |
Barista Yönetimi |
1 |
2 |
2 |
5 |
2413G4003 |
Gastronomide Satış ve Pazarlama |
2 |
0 |
2 |
4 |
|
YAZ STAJI 2 |
0 |
0 |
0 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli 5 |
2 |
2 |
3 |
5 |
|
Üniversite Seçmeli 3 |
3 |
0 |
3 |
4 |
TOPLAM |
|
10 |
8 |
14 |
30 |
|
|
|
|
|
|
VIII.Yarıyıl |
|||||
Kodu |
Dersin Adı |
T |
U |
K |
AKTS |
2413B4001 |
Dünya Mutfağı II |
1 |
4 |
3 |
7 |
2413B4002 |
Bitirme Projesi |
0 |
2 |
1 |
4 |
2413B4003 |
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi |
2 |
0 |
2 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli 6 |
3 |
0 |
3 |
5 |
|
Bölüm Seçmeli 6 |
3 |
0 |
3 |
5 |
|
Üniversite Seçmeli 4 |
3 |
0 |
3 |
4 |
TOPLAM |
|
12 |
6 |
15 |
30 |
Bu içerik 09/09/2024 tarihinde güncellenmiştir.
İstanbul Esenyurt Üniversitesi'ni yakından takip etmek, yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olmak için abone olun.