"2-6 Eylül tarihlerinde Kosova Pristina şehrinde düzenlenen ve organizatör olarak katıldığımız ICONDATA’24 ve ICONSEC’24 Konferansları gerçekleştirildi.

Konferans Kosova AAB Kolej ev sahipliğinde; Yalova Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi katkılarıyla dünyanın çeşitli üniversitelerinden akademisyenlerin bilim kurulu desteği ile gerçekleştirildi. Konferansta veri bilimi ve veri güvenliği konularında dikkat çeken bilimsel çalışmalar yüzyüze ve online olarak sunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerimiz konuşmacı olarak konferansta yer aldılar.

Konferansa olan ilgi için tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. #gelecekseninelinde #iesu #ıcondata  "