İstanbul Esenyurt Üniversitesi ile Eleman.net arasında işbirliği protokolü imzalandı

İstanbul Esenyurt Üniversitesi ile Eleman.net arasında işbirliği protokolü imzalandı

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Kariyer Geliştirme Ofisi Koordinatörlüğü ile Eleman.net arasında, İstanbul Esenyurt Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının iş ve staj imkanını arttırmaya yönelik iş birliği protokolü imzalandı. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlük odasında gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza töreni, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Saadetdin HERDEM ile Eleman.net CMO’su Levent DİCLE arasında imzalandı.

İmza törenine, İstanbul Esenyurt Üniversitesi Kariyer Geliştirme Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mesut ÖZTIRAK ve Eleman.net yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.

Rektör V. Prof. Dr. Saadetdin HERDEM ve Dr. Öğr. Üyesi Mesut ÖZTIRAK:

İmzalanan protokol kapsamında İstanbul Esenyurt Üniversitesi, Eleman.net ve Eleman.net’in partner firmaları ile öğrenciler ve mezunlara yönelik olarak kariyer etkinlikleri, eğitim, seminer, söyleşi, staj, istihdam vb. alanlarda bir çok program düzenleneceğinden bahsetti. Kariyer Geliştirme Ofisi Koordinatörlüğünün özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ile devam eden başarılı çalışmalarına bir yenisi daha eklenerek, çalışmaların sürdürülebilirliğinin sağlanmasına dikkat çekildi.