Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Ödüllere Doymuyor

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Ödüllere Doymuyor

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı öğrencilerimiz 12 ülke, 25 üniversiteden 150 ekibin katılmış olduğu  “International Gastro Bodrum 24” etkinlikleri kapsamında 1.’lik Kupası, Altın ve Bronz Madalya kazandı.

Aşçılık programımız Öğr. Gör. Berre Zeynep UÇAN KAYAALP önderliğinde, "En İyi Üniversite" kategorisinde 25 üniversiteden 150 ekip ile yarışan öğrencilerimiz Buse Şirin Demirel, Deniz Karadeniz ve Efsanur Akgöz uluslararası alanda birinci olarak altın madalya ve birincilik kupasını kazandılar.

Bu büyük başarının yanı sıra, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz Emre Parlak, Sudenaz Demir ve Habibe Ece Yıldız aynı yarışmada kategori üçüncüsü olarak bronz madalya ile elde ettiler. 

Ayrıca, Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencimiz Emre Parlak, "Şefler Arası Bodrum Mutfağı" kategorisinde birinci olarak altın madalya kazandı.

Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Orhan ÖZYURT “International Gastro Bodrum 24” yemek yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretim elemanlarımızı başarılarından dolayı tebrik etti.