Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektörlük görevine başlamasının ardından akademik ve idari birimleri yerinde ziyaret ederek, birimlerde görevli üniversite personeli ile buluştu.

"Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektörlük görevine başlamasının ardından akademik ve idari birimleri yerinde ziyaret ederek, birimlerde görevli Üniversite personeli ile buluştu. Tanışma ve istişare amaçlı bu ziyaretlerde Üniversitemiz Enstitü ve Fakültelerini ziyaret eden Rektörümüz, öncelikle ilgili birimlerden brifing aldı, daha sonra Üniversitemizi yükseköğretim camiasında daha da ileri taşıyabilmek için neler yapılması gerektiği hususunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu ve önemli gördüğü bazı hususlar üzerinde durdu.

Bu kapsamda, sırasıyla Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi ile gerçekleştirilen tanışma ve istişare toplantısına LEE Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhsin Öztürk, İYBF Dekanı ve aynı zamanda Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçer Atlı, MMF Dekanı Prof. Dr. Ulvi Avcıata, SBF Dekan V. Prof. Dr. Orhan Bat, SSBF Dekan V. Prof. Dr. Sait Yılmaz ile öğretim üyeleri ve fakülte sekreterleri katılım sağladı. Ziyaretler, Üniversite yöneticilerimiz ve personelimiz tarafından memnuniyetle karşılandı."